Nejnovější recenze ze sekce Homeopatika
Skvělá náhražka Asentry
Bio Spirulina 500 mg 300 (tablety)
Vendula Chottová
Přidáno: 10. května 2012
(naposledy upraveno 10. května 2012)
Zakoupeno v Lékárna.cz
- Zlepšení trávení
- Mnoho živin, vitamínů a prvků obsažených v tabletách
- Rychlá spotřeba
Tento produkt jsem si vybrala, jelikož jsem chtěla pročistit své tělo a zlepšit trávení.
- zatím dobrá reakce na dané potíže
- nevím
doporučuji
- homeopatika RC 5 ch mi velmi pomohla opět se kvalitně rozkojit když jsem měla řídké mléko a ztrácela ho
Tento produkt mi byl nabídnut v lékárně, když už jsem si nevěděla rady jak zkvalitnit své mléko aby byla malá spokojená.
Velmi brzo to zabralo a mléko bylo o hodně hustší než předtím.
Jako každé homeopatika se nesmí brát do ruky, vytočila jsem si kuličky do vršku a pak vysypala do úst pod jazyk kde jsem je nechala volně rozpustit.
Vřele doporučuji, je lepší když se začnou brát co nejdřív....krásně maminku rozkojí.
- pouzivam hned jak se klube nejaka viroza, jsem spokojena. Mam ho doma vzdy po ruce, hlavne pro deti
- Výhodná cena v rodinném balení.
- neznám
Preventivní i léčivý prostředek pro celou rodinu. Užíváme prevent. i léčebně v době viróz. Doporučuji všem, hlavně rodinám s dětmi, které ocení i snížení nemocnosti při preventivním používání.
ok
- perfektní na jarní očistu
Zkušenosti pozitivní na jarní očistu a po antibioticích a navíc i cen aje přijatelná doporučuji
- už používám delší dobu při problémech
vynikající na problémy a cena, užívám při problémech se žlučníkem a osvěčilo se mi
Použila jsem je před a při porodu, můžu doporučit
tabletky sem podala mamce, která homeopatikům nedůvěřuje (nezná je) a pomohly jí, což je velmi kladné hodnocení
- Účinný, přírodní, chuťově přijatelný i pro děti.
- Vysoká cena
Zkouška nového produktu.
- Rychlé, přehledné vážení i vyhodnocení strukury těla.
Produkt mne zaujal tím co nabízel a vše splnil.
- přírodní lék, který pokud nepomůže zaručeně neuškodí
přírodní lék bez nežádoucích účinků, vhodný i pro malé děti
- Výhodné balení za příznivou cenu.
Nemůžu moc hodnotit po tak krátké době a tak uvidíme časem.
Alespoň se nemusí jíst takévé množství tablet jako u chlorelly
- používám ho vždy když cítím že se mi dělá opar a když si ho vezmu hned jak cítím brnění tak zabere.
Pomáhá jako prevence, výborný.
- nepoznala jsem účinek
nepoznala jsem účinek
zatím nelze hodnotit použito krátce
zatím nemohu posoudit, použito poprvé