Oscillococcinum 30x 1gm
Oscillococcinum je homeopatický přípravek. Užívejte dle rady odborníka - homeopata. Oscillococcinum je homeopatický přípravek. Užívejte dle rady odborníka - homeopata. Návod... více »
od 390 Kč
- Kritické (1) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- JSEM S NÍM HODNĚ SPOKOJENÁ,OPRAVDU NA IMUNITU POMÁHÁ
TENTO PRODUKT POUŽÍVÁM NA IMUNITU A OPRAVDU HODNĚ POMÁHÁ,DÁVÁM HO PRAVIDELNĚ DĚTEM A JEJICH ZDRAVOTNÍ STAV SE OPRAVDU ZLEPŠIL,NEMAJÍ PROBLÉM S JEHO UŽÍVÁNÍM,DOPORUČUJI VŠEM KDO MÁ PROBLÉMY S IMUNITOU
- nezatěžuje organismus
Homeopatii věřím, konkrétně Oscillococcinum podám hlavně detem už od útlého dětství a jako prevence proti chřipkovému onemocnění funguje spolehlivě. Tento produkt mohu jenom doporučit, protože nezatěžuje organismus a nemá vedlejší účinky.
- Dlouholetá zkušenost. Vždy nám a hlavně našim dětem pomohl zvládnout nachlazení,kterým jsme po nástupu do školních zařízení bylo vystaveni.
- Nenašla jsem zápor na tomto produktu,takže mi není líto do něj investivat i za vyšší cenu.
Lety osvědčený výrobek.
- Pomáhá mi v podzimních měsících posilovat imunitu, případně při viróze napomáhá rychlejšímu vyléčení.
Tento produkt užívám již více než deset let, pomáhá mi na posílení imunity, případně při léčení virových onemocnění horních cest dýchacích.
Zobrazuji 1 - 32 ze 32 recenzí